EtusivuKirjatKauppaYhteystiedotIn English

Mika Lietzén
1986

Asema 2014
ISBN 978-952-5909-18-0
32 sivua | B5, nidottu | 8€

2. PAINOS | SECOND EDDIETION

Includes English subtitles

Näytesivut: 1 / 2


On vuosi 1986. Iron Maiden on maailman paras bändi, Conan Barbaari on suosituin sarjakuva ja kaveriporukan kanssa pelataan Call of Cthulhu -kauhuroolipeliä. Eräänä päivänä oppilaiden keskuudessa alkaa kiertää huhu, että koulun pihalla on nähty kummitus. Nuoren päähenkilön alkaessa selvittää tapausta käy ilmi, että todellisuus on kauheampaa – ja surullisempaa – kuin mikään yliluonnollinen.

1986 on nostalginen kasvukertomus lähimenneisyydestä, hevin, pöytäroolipelien ja kauhupokkareiden kulta-ajasta. Ajasta, jolloin päivät olivat pidempiä ja kesät tuntuivat kestävän ikuisesti.

Mika Lietzén (s. 1974) on turkulainen sarjakuvataiteilija. 1986 on tekijänsä ensimmäinen amerikkalaistyylinen sarjakuva, kunnianosoitus kummitusjutuille ja 80-luvun populaarikulttuurille.

Sisältää englanninkielisen käännöksen sekä pelattavan Call of Cthulhu -hahmon! Lose 1D10 SAN!

Lietzénin sarjakuvista sanottua:

"Kaksi pientä novellia tarjoaa pari kauden sykähdyttävintä sarjakuvaelämystä." - Helsingin Sanomat

"Kertomuksissa on samanlaista ajattomuuden tuntua ja paneutumista ihmispsykologiaan kuin Ingmar Bergmanilla." - Aamulehti


It's the year 1986. Iron Maiden is the best band in the world, Conan the Barbarian the most popular comic book and everybody plays Call of Cthulhu horror role-playing game. One day at school there's a rumour that a ghost has been seen on the schoolyard. As the investigation into the mystery progresses, it's revealed that reality is far more horrific – and infinitely more sad – than anything supernatural.

1986 is a nostalgic coming-of-age story, set in the golden age of heavy metal, tabletop RPGs and horror paperbacks. A time when days were longer and summers seemed to last forever.

Mika Lietzén (born 1974) is a Finnish comic book artist. 1986 is his first comic book done in an American style, a loving tribute to ghost stories and the popular culture of the eighties.

Includes English subtitles and a pregenerated, playable Call of Cthulhu character! Lose 1D10 SAN!

SAMALTA TEKIJÄLTÄ

Mika Lietzén

 


Asema Kustannus / PL 223 / 90101 Oulu Finland / info@asemakustannus.com